Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec Marek Taclík (50) loni všechny šokoval, když kvůli roli zhubnul patnáct kil, a byl k nepoznání. Herec prý pravidelně sportuje a radikálně změnil životosprávu. Jaké však bylo překvapení, když se objevil v pořadu Máme rádi Česko ještě pohublejší a ztrhanější než před několika měsíci!

Taclík se na plac dobelhal o berli a nevypadal vůbec dobře. Žádná vážná nemoc ho ale naštěstí neskolila. „Na natáčení dorazil o berli, protože byl na operaci menisku,“ řekl Super.cz zdroj z natáčení.

Taclík už je nyní v naprostém pořádku, ale měl by si dávat pozor, aby to se sportováním moc nepřeháněl a nepřivodil si další nepříjemná zranění. Loni například dorazil na karlovarský filmový festival na kole a bez denní dávky pořádného fyzického zápřahu si už nedovede představit žádný den.

Bylo tak jen otázkou času, kdy jeho tělo začne stávkovat a herec si přivodí nějaké to menší zranění. Populární herec by si měl dát pozor na to, aby u něj nezačalo platit známé pořekadlo: sportem k trvalé invaliditě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám