Hlavní obsah
Článek

O Dominice Haškové jsme od 1. ročníku Česko Slovensko má talent moc neslyšeli. Není divu, taťka Dominik Hašek trval na tom, že prvotní je vzdělání a teprve potom ať se věnuje muzice. Teď jí zřejmě táta trochu povolil uzdu.

Dominika natočila videoklip People Like You s Noahem Ellenwoodem, se kterým chystá i společná vystoupení. "Nějak jsme si sebe všimli. Oba jsme byli v soutěži, tak jsem si s ním dala sraz a pokecali jsme. Pak přišel s kapelou do Prahy a bylo to," vyprávěla Dominika.

A co Noah? "Natáčení klipu s Dominikou mě moc bavilo, užili jsme si to. Nyní se chci věnovat maturitě a pak bych chtěl co nejvíce hrát. Být s kapelou na pódiu je to, co mne nabíjí," prozradil a doma jistě mají radost, že mu jde také o vzdělání.

"Noah je takový ňuňu člověk, úžasný zpěvák. Velice rád si ze mě dělá legraci a já se pak na něj naštvu. Naštěstí mi to vydrží maximálně 5 vteřin. Asi mohu říct, že jsme přátelé, rozhodně je s ním velká sranda," pěje ódy Dominika.

Noah Ellenwood v soutěži Česko Slovensko hledá Superstar dostal radu od porotců, aby dozrál a dorostl v opravdového zpěváka. On to vzal vážně, odjel na stáž do USA, kde na sobě pracoval a skládal písně. Vrátil se zpět do ČR, kde studuje posledním rokem gymnázium. Letos v květnu bude maturovat a od září plánuje studium hudby v Nashville. Zbývající čas v ČR chce věnovat co nejvíce hraní. Ve čtvrtek s ním bude v klubu Jazz Republic vystupovat i Dominika.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám