Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Možná budete stejně jako my překvapení, komu patří toto žensky tvarované pozadí. Zapomeňte na Jennifer Lopez nebo Kim Kardashian, jeho majitelka je totiž známá svou drobnou postavou, kterou obšťastnila své početné fanouškovské osazenstvo jen v plavkách v dramatu Do hlubiny. Velmi sexy byla také při scéně ve strip baru ve snímku Sin City. Už víte?

Na snímcích pořízených minulou neděli je zachycena Jessica Alba (32), která před lety bodovala snad ve všech žebříčcích hodnotících ženskou krásu. Několikrát přitom stanula na samém vrcholu. Tentokrát byla viděna, jak si s kamarádkou vybírá nový piercing do ucha. Herečka navíc nechala doma boty na podpatku a sáhla po pohodlné kožené kotníkové variaci s nízkou podrážkou, což nepřispělo její už tak nepříliš vysoké postavě. Vystrčené pozadí tak rázem vypadalo o něco větší, než ve skutečnosti je.

Nebo že by snad věčná dietářka Jessica upustila od každodenního cvičení a naopak popustila uzdu svým chutím po vzoru výše zmiňovaných celebrit, které kypré tvary dávají denně na odiv? Jak sama herečka říká, tlusté jsou všechny ženy v její rodině, a tak má k nadváze sklony. Po druhém dítěti se například tři měsíce dnem i nocí trápila nošením natěsno utaženého korzetu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám