Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zima, sníh a mráz. Toho má dost čím dál více Čechů. Proto v zimních měsících pravidelně vyrážejí k moři do exotiky. Prodeje těchto zájezdů vrcholí právě teď, kdy klienti mohou sehnat dovolenou na poslední chvíli s výraznými slevami. Mezi nejoblíbenější destinace patří dlouhodobě Kapverdské ostrovy, Dominikánská republika či Thajsko. Prodejní portál Dovolena.cz nám ukázal své největší hity.

REZERVUJ – Long Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Přímo na pláži v letovistku Koggala v nejjižnější části Srí Lanky se nachází tento čtyřhvězdičkový hotel. Jeho klienti mohou využít dvě restaurace, venkovní bazén s lehátky a fitness centrum. Nechybí ani zázemí pro sportovní vyžití, jako je tenis, basketbal, plážový volejbal či vodní sporty. Lidé si také mohou užít tematické večerní programy s živou hudbou a diskotéky. Letovisko se chlubí dlouhými plážemi se zlatým pískem, křišťálově průzračným mořem a fantastickým podmořským světem.

REZERVUJ – Melia Tortuga Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejluxusnější pětihvězdičkový rezort na ostrově Sal uspokojí i nejnáročnější klienty. Je vhodný pro páry i rodiny s dětmi. Hotel na Kapverdských ostrovech leží přímo u nádherné písečné pláže nedaleko městečka Santa Maria asi patnáct kilometrů od letiště. Klienti si mohou užívat All Inclusive služeb v jednom ze tří barů či čtyř restaurací v areálu. K dispozici jsou jim také tři bazény, z toho jeden dětský, SPA centrum, fitness, vodní sporty či animační programy.

REZERVUJ – Jomtien Palm Beach

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hotel složený ze dvou šestnáctipatrových budov se nalézá v nejpopulárnějším letovisku Thajska Pattaya. Den mohou lidé trávit opalováním, večery pak v rušných ulicích, stovkách restaurací a zábavních podnicích. Z letoviska je možné podniknout mnoho výletů do okolí – za poznáním thajského venkova, či například na ostrůvky v Jihočínském moři. Klienti ubytování na pokojích velkých až sto metrů čtverečních využívají dva venkovní bazény, posilovnu, lázně, bowling nebo například dva tenisové kurty.

REZERVUJ – Hotel Arenas Blancas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kubánský plážový hotel se nachází v nejznámějším letovisku Varadero na poloostrově Hicacos. Všechny pokoje hlavní budovy i dvoupatrových apartmánu disponují balkonem či terasou s krásným výhledem. V hotelu je devět restaurací, stejný počet barů, tři venkovní bazény i dětský klub. Samozřejmostí je nepřeberné množství salonů krásy, welness a sportovních areálů včetně možnosti vodních sportů. Hotel s All Inclusive servisem pořádá denní i noční animátorské programy s živou hudbou či karaoke.

REZERVUJ – Casa Marina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dva sousedící hotely nedaleko městečka Sosúa v Dominikánské republice jsou cílem milovníků houpavých karibských rytmů, večerních show a animačních programů. První hotel Casa Marina Reef stojí na vyvýšeném útesu, ke kterému přiléhá úžasná soukromá pláž. Jeho sesterský hotel Casa Marina Beach je hned pod útesem na pláži. Jejich hosté díky tomu mohou využívat výhod obou těchto budov – pěti restaurací, šesti barů v režimu All Inclusive, diskotéky, kasina nebo například tří bazénů a řady sportovišť.

Další články

Načítám