Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V předvečer udílení hudebních Grammy se v Beverly Hills konalo jiné každoroční předávání cen, a to filmové a televizní Producer Guild of America Awards (PGA Awards). Jedním z čestných hostů se stala také zpěvačka Anastacia (45), která v černé krajkové róbě vypadala úchvatně a stala se inspirací mnohým ženám, které si prošly stejným onemocněním jako ona. Navzdory oboustranné mastektomii se nezdráhá nosit výstřihy a naplno zdůrazňuje svou ženskou stránku.

Anastacia je kromě senzačního nakřáplého hlasu známá také jako veliká bojovnice. Dvakrát se jí podařilo pokořit rakovinu prsu. Poprvé ji postihla v roce 2003 a podruhé pak po deseti letech. Loni v únoru během svého evropského turné oznámila, že jí byla nemoc opět diagnostikována a že podstoupila léčbu. V červenci se pak podrobila operaci a na Twitter napsala: „Už navždy bez rakoviny.“

Zpěvačka i nadále pokračovala v charitativní činnosti a osvětě žen v problematice rakoviny prsu a v říjnu pak médiím potvrdila, že stejně jako Angelina Jolie má i ona za sebou oboustrannou mastektomii a modelaci umělých ňader. Koncem loňského roku se Anastacia stala druhou ženou v historii, která získala humanitární ocenění na vyhlašování Muž roku 2013 časopisu GQ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám