Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) odletěla na exotický ostrov Mauricius, kde si užívá s finalistkami letošního ročníku České Miss a točí reportáže pro TopStar. A aby nedělala vedle vychrtlých krasavic ostudu, nasadila před odletem drsnou dietu. A podařilo se. Eva si s finalistkami v ničem nezadá a postavu má stejně ukázkovou jako ony.

"Najela jsem na dětskou stravu. Malé porce, klidně krupicovou kaši, ale jen malou lžičku. A funguje to," prozradila Super.cz tajemství své dokonalé postavy Decastelo. Eva nikdy neměla takhle štíhlou postavu. Nyní je na váze 48 kilogramů a konfekční velikosti 32, což neměla ani před porodem dětí, a dokonce ani jako náctiletá.

Moderátorka bude bez své rodiny čtrnáct dní. Už nyní denně píše na sociální síť, jak moc se jí po manželovi a dětech Zuzance a Michálkovi stýská. "Ještěže tu jde dobře internet. Bez Skypu bych byla úplně hotová. Musím říct, že si to tým tady se mnou skvěle užívá. Jsem typická párty holka. Večeře, Skype s manželem a trpaslíčkama a pak usínám," dodala se smíchem Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám