Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdenička Soušková je mistryní převleků a proměn. Účastnice čtvrté řady šmírovací reality show, ve které odhalila všechny své přírodou neobdařené přednosti, jimiž převážně v posteli oblbovala dalšího účastníka VyVolených, vysolárkovaného svalovce Thomase Castella, se nejprve nechala přebarvit na blondýnu, což jí ještě, když přivřeme obě dvě oči, celkem slušelo, aby svou novou image vyšperkovala opravdu nepovedeným modelem, jenž nehraničil, ale dokonce překročil, veškerou míru dobrého vkusu.

Na jednu párty v army stylu se totiž oblékla do obepnutého vojenského oblečku. Nevypadala v něm ovšem jako nebezpečně krásná sexy seržantka z filmů pro dospělé, nýbrž jako špatně oblečený travesti umělec.

Přifouklé silikony v obrovském výstřihu a vyumělkované tvářičky jen dokreslily celkový vskutku nelichotivý obraz této jinak sympatické ženštiny, která se téměř jako jediná z exVyVolených namísto lelkování po provinčních diskotékách poctivě věnuje své původní profesi kadeřnice.

Pokud to ovšem Zdenička takto přehnala úmyslně, musíme ji za její experiment pochválit, protože leckterý muž by v převleku za ženu patrně vypadal víc žensky než ona.

Reklama

Další články

Načítám