Hlavní obsah
Článek

Moderní interiéry vypadají všechny velmi podobně. Pokud jste věnovali spoustu času a úsilí zařizování domova podle svých představ nebo stále přemýšlíte, čím interiér pozměnit nebo ozvláštnit, byla by škoda nevtisknout mu osobitý nádech a punc jedinečnosti, kterým se odlišíte od masy chladných a uniformních interiéru z katalogů obchodních domů. Pro takovou změnu nemusíte přestavovat celý byt - stačí pouze nahradit běžně používaný kus nábytku vhodným solitérním kouskem, který podtrhne vaši osobnost a dodá místnosti kouzlo, kterým vybočíte z řady. Exkluzivní nábytek, kterým dotvoříte kouzlo moderního domova, nabízí Homelove.cz. Začátkem února se vám otevřou v Praze a Ústí nad Labem hned dva showroomy plné jedinečného orientálního a vintage nábytku, kterým můžete ozvláštnit svůj domov.

Květiny si také zaslouží krásný domov

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V zabydleném domově nesmí chybět květiny - ty jsou samy o sobě krásné, ale často je hyzdí hnědé plastové truhlíky. Občas stačí v interiéru jen malá změna, která však změní celkovou atmosféru prostoru. Schování plastových truhlíků do malovaného dřevěného truhlíku ručně vyrobeného z jilmu je přesně tou změnou, která dodá vašemu domovu příběh.

Oživte prázdné místo neobvyklou dekorací

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Designéři vám řeknou, že celkový dojem z prostoru tvoří detaily. Nejsou to megalomanské kusy lesklého nábytku, ale vkusně vybrané dekorativní prvky, díky kterým cítíte, že v domě žijí lidé. Někdy chodíte kolem prázdného místa a marně vymýšlíte, co mu ještě chybí. Místo vázy s květinami můžete zkusit číši s broušeným selenitem, který vypadá jako led, avšak nikdy neroztaje.

Nudnou televizi ozvláštní originální stolek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Televize se stala středobodem našich obývacích pokojů. Je tedy neustále na očích a zaslouží si důstojné a originální místo, na kterém může spočívat. Červená patinovaná komoda pod televizi s šesticí zásuvek a uzamykatelnou skříňkou zaručeně odvede pozornost od nudné placky v podobě televize a podtrhne vaši originalitu.

Udělejte ze svých knih výstavu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovníci literatury chtějí mít své nejcennější skvosty neustále na očích. Pozornost návštěv zaručeně přitáhne modře patinovaná masivní knihovna z jilmu, do které se vejdou všechny vaše oblíbené knihy. Uzamykatelná skříňka a dva šuplíky se dají využít například k uložení vaší DVD kolekce.

Mějte předměty denní potřeby na dosah

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá domácnost si žádá dostatek úložného prostoru. Nemusí to nutně znamenat, že své věci schováváte do obrovských vestavěných skříní. Často používané věci a dokumenty by měly být dostatečně přístupné a s ručně vyrobenou skříní z odolného jilmového dřeva pro vás bude její používání radost. Atmosféru starých časů podtrhne ručně kovaná petlice a tři vodorovné police zajistí, že se do skříně vejdou i objemnější předměty. Tradičně zdobená čelní strana dveří dá vyniknout kráse dřeva a navodí tu správnou atmosféru jedinečnosti.

Schovejte své cennosti do truhly

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůj domov můžete velmi originálně ozvláštnit dřevěnou truhlou s vyřezávanými symboly. Díky jejím rozměrům do ní můžete umístit i rozměrnější poklady. Musíte ale dávat pozor, protože takto výrazný kus nábytku jistě vzbudí zvědavost vašich návštěv. Truhlu lze proto uzamknout visacím zámkem, a vy tak příští rok nebudete muset řešit, kam před dětmi schováte vánoční dárky.

Nadchněte své hosty hned po příchodu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Předsíň je první místo vašeho domova, které vaši hosté spatří. Ručně vyrobený dřevěný stůl ve francouzském stylu ozvláštní vstup do vašeho domu a nenechá návštěvníky na pochybách o vašem dobrém vkusu. Vyřezávané dřevo a patinovaná úprava se přitom hodí skoro do všech místností a zaručeně přitáhne pozornost jak v obývacím pokoji, tak třeba v ložnici.

Další články

Načítám