Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Martha Issová je sice drobounká, po narození dcery Františky snad ještě víc než dřív, ale přesto se nebojí dlouhých večerních toalet, které malým postavám většinou nelichotí. A dokáže najít takovou, aby skryla nedostatky a upoutala na klady.

To se jí opět povedlo na Cenách české filmové kritiky, kde byla jednou z předávajících. Vybrala si takový model od svých oblíbených návrhářek, aby nezdůrazňoval její skromně obdařený dekolt, ale s výstřihem, který byl přesunut na záda. Navíc sladila rtěnku s aplikací a moc jí to slušelo.

Byla ovšem jen jednou z mála, kdo zvolil tak společenskou róbu. Proto nás zajímalo, zda se necítí nepatřičně. "Ne, to není můj problém. To je věc těch ostatních," prohlásila na adresu kolegů a hostů, kteří událost nevzali z hlediska outfitu tak vážně.

Martha se po porodu dcery vrátila také k divadlu, hraje mimo jiné s vítězkou StarDance v komediálním představení pro dvě ženy v divadle La Fabrika. Byli jsme zvědaví, zda by, stejně jako Anna Polívková (45), od níž musela slyšet spoustu vyprávění, do taneční show šla. A odpověď byla rezolutní.

"V žádném případě. Trpím totiž amnézií, co se týče byť i pětiminutové choreografie. Pohyb a tanec mám ráda, ale svobodný," je rozhodnutá Martha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám