Hlavní obsah
Článek

Mouční červi, oční bulvy a hlava koně! Těmito hrůzami se obklopuje manželka Petra Svobody, zpěvačka a herečka Lucia Gažiová, pár dní před porodem. Téměř každá budoucí maminka se těsně před porodem stará o to, aby měla nakoupenou výbavičku a pěkně zařídila dětský pokojíček. Lucie se vrhla do práce.

Manželka syna skladatele Karla Svobody Petra by měla každým dnem přivést na svět svého druhého potomka. Ještě před tím se pustila do natáčení videoklipu k písni Briezky. „Mám sedět doma, válet se na gauči a přejídat se, protože jsem v očekávání?“ odmítá Gažiová styl některých žen.

„Myslím si, že když je budoucí matka v pohybu, škodí sobě i malému mnohem méně, než když se upoutá na lůžko k televizi," dodává.

Natáčení bylo ale pořádně divoké. Děti si v něm hrají se zvířecími očními bulvami, po jídle lezou mouční červi a nad hostinou plnou podivných postaviček dohlíží hlava mrtvého koně. „Do poslední chvíle jsme nevěděli, jestli budeme mít hlavu koně nebo krávy. Nebylo úplně lehké ji sehnat. Jsem ale ráda, že máme koňskou hlavu, právě tu jsme totiž původně chtěli,“ upřesnila se smíchem Gažiová.

Natáčení probíhalo v prostorách staré papírny v pražské Bubenči, kde teplota nestoupla víc než na –3 stupně. Lucia nevypadala zrovna parádně. Její tvář byla ztrhaná a vlasy rozčepýřené. Není divu, v klipu hraje těhotnou feťačku.

Reklama

Další články

Načítám