Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) září vedle svého partnera, fotbalisty Michala Kadlece. S fešným sportovcem chodí skoro rok a tráví s ním každou volnou chvilku. Jakmile má Hanka pracovní volno, okamžitě za svojí láskou letí do tureckého Istanbulu, kde Kadlec kope.

Své soukromí si modelka velmi hlídá a o vztahu prakticky nemluví. Nyní alespoň ukázala fotografii, která ukazuje, jak moc je modelka šťastná, což také potvrdila slovy - s o dva roky mladším Michalem rozhodně počítá do budoucna, a to i jako s otcem svých dětí.

"Mimčo zatím neplánujeme, zatím si užíváme jeden druhého. Kdyby to samozřejmě přišlo, tak se tomu ale určitě postavíme čelem," řekla Super.cz Mašlíková. "Snažíme se vidět co nejvíce. Míša má nastartovanou kariéru, je důležité, aby se na ni soustředil, a já mu chci být co největší oporou a jeho zápasy velmi prožívám. Cestování je tak samozřejmě především na mně," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám