Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přes rok si užívala Lucie Černíková (32) s manželem Lukášem Pavlíkem (27) po pohádkové svatbě společného života jen ve dvou. Nyní se ale rodina rozroste o dalšího člena. Představitelka barmanky Dorky ze seriálu Ordinace v růžové zahradě II čeká s bubeníkem kapely Kamila Střihavky své první dítě.

„Je to pravda. Čekáme s manželem miminko. Moc se na něj těšíme," potvrdila informaci Černíková. Herečka byla překvapená, že se šťastná novina dostala na veřejnost. „Tohle musel prozradit nejspíš někdo z divadla," kroutila hlavou.

Lucie je ve čtvrtém měsíci těhotenství a rodit by měla v červenci. „Bude to letní miminko. Vzhledem k tomu, že to na mě ještě nejde vidět a cítím se dobře, tak budu dál dohrávat představení a na podzim bych se do divadla ráda zase vrátila," říká herečka, která se objevuje ve čtyřech hrách divadla Semafor a hraje také v dětském muzikálu Kapka medu pro Verunku.

Lucie Černíková si brala bubeníka Lukáše Pavlíka v červnu 2012 na zámečku v Troji. Svatba byla zpečetěním jejich pětiletého vztahu.

Reklama

Další články

Načítám