Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Zimová si na práci v Čechách nemůže stěžovat. Loni byla tváří kampaně návrhářky Beaty Rajské, letos si ji pro propagaci své kolekce vybrala Natali Ruden. A to už je Tereza skoro modelka v důchodu. "Je mi třicet, v podstatě můžu jako modelka chystat funus. Jsem šťastná, že je o mě zatím ještě zájem," řekla Super.cz s úsměvem Zimová.

Tereza při své výšce 180 centimetrů váží 58 kilogramů a pyšní se dokonalými mírami 90-62-90. "Kdysi bych řekla, že jsem měla postavu zadarmo, ale roky ubíhají a musím makat. Obzvlášť proto, že s partnerem milujeme jídlo a nejlépe v noci," upřesňuje.

A jaké je tajemství jejích dokonalých štíhlých nohou bez známky pomerančové kůže? "Jsem v posilovně skoro každý den, buď na hot józe, nebo chodím na kruhový trénink. Vrátila jsem se zase ke své trenérce, prostě makám, abychom si pak s Natali Ruden během focení mohly objednat tři pizzy, což se také stalo," dodala Zimová. "A stejně jako Iva Kubelková vypráví pohádky svým ňadrům, já to okopírovala a každou noc vyprávím dvě. Mám dvě nohy," uzavřela se smíchem Zimová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám