Hlavní obsah
Článek

Předávání Cen české filmové kritiky už má za sebou čtvrtý ročník a začíná být herci velmi vyhledávanou akcí, přesto to není žádná "masovka" jako třeba Český lev nebo karlovarský filmový festival, takže se tolik neobávají zájmu médií a neřeší, s kým a jak přijdou.

Držitel ceny za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli za film Klauni Jiří Lábus si tak třeba do divadla Archa přivedl minimálně o generaci mladší slečnu. S ní trávil veškerý čas, který nevěnoval poskytování rozhovorů a pózováním s cenou. S půvabnou brunetkou mají i očividně společný vkus, co se nápojů týče. Vychutnala si s ním pivo.

Po dlouhé době se ve společnosti objevil herec Ivan Trojan s manželkou Klárou, která má po čtyřech dětech, které herci porodila, postavu jako dvacítka. Možná je až moc hubená, ale takový počet dá Kláře, která je také herečka, rozhodně zabrat.

Taťjana Medvecká se zase pochlubila půvabnou dcerou, která držela mamince palce, aby jí vyšla nominace za herecký výkon ve filmu Jako nikdy. Nevyšlo to, ale herečka byla s průběhem večera spokojená i tak. A dobře se bavil i herec Pavel Landovský (†78), přestože musel večer trávit kvůli zdravotním problémům na invalidním vozíku.

Reklama

Další články

Načítám