Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco si kdysi nejkontroverznější česká modelka Agáta Prachařová (38) užívá v Panamě, prosákly na povrch informace, které, kdyby byly pravdivé, a my se jim raději snažíme nevěřit, měly by děsivou vypovídající úroveň. Podle zdroje, kterého naše redakce velmi dobře zná a jeho dosavadní zprávy byly vždy potvrzeny jako důvěryhodné, totiž Aguška s manžílkem Jakubem Prachařem (40) měli mít pěkný gamblerský úlet!

„Je to už déle, stalo se to v roce 2013 v únoru v Harrachově. Přijel jsem tam v noci do jedné herny na kafe. Byla úplně prázdná, jen u automatů tam seděla Agáta a Jakub. Vypadali dost nestřízlivě a strkali do beden jednu papírovku za druhou. Hlavně Agáta chodila každou chvíli za tím klukem a říkala mu: ‚Jakube, dej mi ještě nějaký prachy!‘“ popsal nám údajný gamblerský zážitek divoké mladé dvojice svědek.

Doufejme, že nemá pravdu, a pokud ji přece jen má, že šlo o ojedinělou záležitost. Jinak by Agátě za chvíli nemusely stačit finance, i kdyby svoje módní čepice prodávala i domorodcům v africké buši.

Gamblerství je vážná nemoc, která ničí vztahy i celé rodiny. Mnoho lidí již propadlo „pomrkávání“ spíše nevýherních bedýnek a s vidinou pomoci paní Štěstěny k velkému finančnímu obnosu do automatů nastrkali celé majetky. Podle odborníků nemusí být bezpečná ani ojedinělá zkušenost. Právě po nich sem tam lidé úplně propadnou automatům a zkazí si život. Tak snad ti dva jen nevěděli, co roupama...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám