Hlavní obsah
Článek

Je až k neuvěření, že Madalena Joao, finalistka historicky první SuperStar, už dávno není nejlepší českou zpěvačkou. Ač máme třeba takovou Lucii Bílou rádi, tahle dívka původem z Angoly by ji, a s ní i stovky dalších českých zpěvaček, svým mimořádným hlasem hravě strčila do kapsy. Podívejte se, čím dalším oslňuje muže na večírcích – větším než malým množstvím luxusních ňader!

„Svoje prsa mám ráda, i když mám jedno výš než druhé. Tak to má ale asi každá,“ usmívá se Joao, která nedávno za dramatických okolností ukončila vztah se svou bývalou manažerkou a přítelkyní. A podle svých slov se nyní nějaký ten čas schází s mužem stejné pleti. Je cizinec, a tak si díky němu piluje angličtinu.

A zatímco ještě nedávno kvůli ní na párty vysazovali futra, dnes je díky pestré stravě a hlídání si porcí zase kusanec. „Nejde ani tak o to, kolik toho člověk sní, ale co sní,“ konstatovala na velkém zahájení provozu pizzerie v centru Kutné Hory. Tam kromě ní dorazili i další slavní, namátkou Jarek Šimek (50), Miluše Bittnerová, Jiří Krampol (85), Pavel Trávníček nebo Andrea Andrei. A slavilo se až do brzkých ranních hodin.

„Ostatní řádili, já šla spát rozumně. Nesnáším pak druhý den takové ty gumové stavy,“ dodala Joao pobaveně.

Související témata:
Pizzerie

Reklama

Další články

Načítám