Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejatraktivnějším soustem pro italská bulvární média se v posledních několika dnech stala údajná manželská krize české modelky Aleny Šeredové (46) a fotbalisty Gigiho Buffona (35). Alena už si údajně i najala známou italskou rozvodovou právničku, ale prý z jiných důvodů. Přeje si, aby média celou její rodinu rodinu ‚nechala žít‘.

Na dotazy však modelka odpovídá vyhýbavě a podrážděně, informaci navíc striktně nevyvrací ani jeden z manželů. Problémy prý byly znát již kolem Vánoc, které sice rodina trávila v Praze u Aleniných rodičů a později i s oběma syny odjeli do lyžařského střediska Courmayeur, ale brankář Juventusu Turín se tam měl zastavit spíš jen na otočku.

Již od listopadu se přitom špitá o Buffonově možné milostné aférce se známou italskou fotbalovou reportérkou Ilárií D’Amico, která je Aleně nápadně podobná. Krásná brunetka je přitom o pět let starší, než fotbalista i jeho manželka.

Reklama

Další články

Načítám