Hlavní obsah
Článek

Cesta krásek za titulem desáté České Miss oficiálně začala. Dívky včera odletěly na soustředění na exotický ostrov Mauricius. Všechny finalistky se na Letiště Václava Havla dostavily včas. To bylo velké štěstí, jelikož velká část z nich měla zavazadlo těžší, než povolují regule.

„Zabalila jsem si s sebou mnoho knížek. Budu se teda muset vzdát části kosmetiky," nechala se slyšet Veronika Kašáková (24). Stejný problém řešila i Nikola Buranská, která vyzrála nad váhovým limitem tak, že přesunula těžké věci z hlavního zavazadla do příručního. Nakonec holky problémy s nadváhou vyřešily, když přesunuly věci k těm s lehčími kufry.

Holky shodly v tom, že se na nemohou dočkat návštěvy krásného ostrova, ale byly natěšené taky na svůj program. Navštíví kromě jiného tajemný Chamarel, kde má země sedm barev díky sopečné činnosti. Zastaví se na plantážích cukrové třtiny a ochutnají místní výborný rum. Při návštěvě hlavního města Port Louis navštíví muzeum s nejslavnější známkou světa Modrým Mauriciem a řadu dalších památek. Hlavním lákadlem ostrova Mauricius jsou samozřejmě bělostné pláže a tyrkysové vody Indického oceánu, které budou snovou kulisou pro natáčení a focení finalistek.

Hlavní náplní soustředění bude samozřejmě focení a natáčení všeho, co finalistky zažijí a s čím se v této vysoce exotické a atraktivní zemi setkají. Televizní diváci uvidí krásu dívek i Mauricia především v kampani a ve finálovém večeru, můžou se také těšit na to, jak se dívky zhostí speciálních úkolů, které pro ně kreativní tým, včetně scenáristy a moderátora Libora Boučka, připravil.

Reklama

Další články

Načítám