Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli finalistky desátého jubilejního ročníku České Miss na soustředění na Mauricius odlétají teprve dnes a u moře se objeví nejdříve na konci víkendu, už nyní se krásky předváděly v plavkách.

Dívky si totiž den před důležitou cestou vyrazily vybrat bikiny s pomocí stylistky Zuzany Strakové. Některé z děvčat se nám na kameru svěřily, že mají jisté rezervy, co se týká postavy, valná většina ale sází na přirozenost.

Takřka všechny dívky se věnovaly nějakému sportu už před přihlášením do soutěže a nyní pouze zvýšily četnost a intenzitu tréninků. „Ne že bych kvůli soustředění cvičila, ale trénuju stále stejně," svěřila se nám například Simona Dvořáková (19), přítelkyně Tomáše Topolánka.

Děvčata se cítila v plavkách docela bezbranně, a tak nechtěla upozorňovat na nedostatky své postavy. Simona Šimková (21) ale přiznala jistý hendikep, který by ale zároveň mohl být pro někoho předností. „Rezervu mám v prsou, ale je to přirozenost," práskla na sebe rodačka z Bílé Třemešné, která se bere taková, jaká je, a neuvažuje ani o tom, že by si pomohla vycpávkami podprsenky.

Reklama

Další články

Načítám