Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling měla přelom roku poněkud divoký. Ačkoli se jí teď daří v práci, natáčí s kolegyní Jennie Garth nový komediálně-detektivní seriál a slaví s ním úspěch, v soukromí se jí vše zhroutilo. A čekal ji řádný psychický kolaps. Manžel Dean McDermott ji totiž podváděl a vše prasklo ještě před Vánocemi. Tori ale o rozvod nestojí. Mají s Deanem čtyři malé děti, tak ho přesvědčila, ať jde závislost na sexu léčit.

Tori a Dean mají spolu šestiletého Liama, pětiletou Stellu, dvouletou Hattie a patnáctiměsíčního Finna. Spelling teď potvrdila, že její manžel podstupuje léčbu, aby si vyřešil některé soukromé problémy. Přesně před měsícem na McDermotta prasklo, že ji podváděl s osmadvacetiletou Emily Goodhand při pobytu v Kanadě.

Dean měl svou manželku podvést při natáčení pořadu Chopped Canada v Torontu. Dojít k tomu mělo mezi 6. prosincem a Vánocemi loňského roku.

„Řekl mi, že on a Tori mají manželství bez sexu. Tak jsem mu uvěřila,“ uvedla Goodhand v rozhovoru pro Us Weekly.

„Je mi opravdu líto chyb, kterých jsem se dopustil, a bolesti, kterou jsem způsobil své rodině. Přebírám plnou zodpovědnost za své činy a dobrovolně jsem se přihlásil na léčení do centra, kde budu moci vyřešit některé zdravotní a osobní problémy. Jsem vděčný, že se můžu léčit, což potřebuju, takže se budu moci stát manželem a otcem rodiny, jakého si zaslouží,“ sypal si popel na hlavu sedmačtyřicetiletý McDermott v rozhovoru pro magazín People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám