Hlavní obsah
Článek

Třiadvacetiletá australská herečka Margot Robbie má slušně nakročeno, aby se, podobně jako Sharon Stone po Základním instinktu, stala díky jedinému filmu novým sexsymbolem. Odvážný krok režiséra Martina Scorseseho, obsadit do hlavní role vedle Leonarda DiCapria (49) v novém životopisném snímku Vlk z Wall Street neokoukanou tvář, se zdá být jako dobrá volba. Robbie kývla i na sérii odvážných scén, kde je vyobrazena při sexu, úplně nahá, a zaujala dokonce takového znalce ženské krásy, jako je Hugh Hefner.

Ten nyní přiznal, že právě po zhlédnutí zmiňovaného tříhodinového bijáku chce dostat mladou herečku na stránky svého magazínu pro pány, jenž nedávno oslavil šedesátiny.

„Ta holka, co hrála jeho (DiCapriovu) ženu, je vážně pěkná. Měla by být v Playboyi! Pošlete jí zprávu! Jsme na ni připraveni. Mohla by být skvělá,“ uvedl Hefner i s přiznáním, že nezná hereččino jméno.

Robbie ve snímku ztvárňuje manželku Jordana Belforta (Vlka z Wall Street) jménem Naomi Lapaglia. Dříve si zahrála například v soap opeře Neighbours či v seriálu Pan Am.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám