Hlavní obsah
Článek

Zpěvačky a pedagožky Mezinárodní konzervatoře Praha Marcela Březinová (63) a Renata Drössler (60) mají sice na krku už pět křížků, na jevišti však dokáží divočit více než leckteré dvacítky. Přesvědčily o tom všechny návštěvníky svého koncertu s příznačným názvem Soul & Chanson v divadle Semafor.

„Kostýmní výtvarník Roman Šolc nám půjčil celou řadu oblečení ze své půjčovny. Měly jsme co dělat, abychom se během jednotlivých výstupů stíhaly v zákulisí vůbec převléknout," vzpomíná na nedávnou show Marcela Březinová.

Finále celého koncertu patřilo několika písním v latexových outfitech. A zpěvačky se v nich cítily tak přirozeně jako automechanik v montérkách. Můžete se sami přesvědčit v našem videu, kde obě divy interpretují šanson o malých prsech.

„S latexem jsem měla trošku problém. Nestíhala jsem se na závěr do těch šněrovaček rychle navléct,“ popisuje situaci Renata Drössler. „Naštěstí za scénou byl kamarád Jirka Zbořil, který nám pomáhal se do kostýmů nasoukat, takže k žádné prodlevě nakonec nedošlo,“ chválí hladký průběh produkce Marcela Březinová, která společně se svou kamarádkou a kolegyní Renatou narušila klidný spánek jistě nejen pánům.

Reklama

Další články

Načítám