Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hrdinky kultovního seriálu zestárly a spolu s nimi i představitel pana Božského Chris Noth (59), o němž kdysi kromě Sarah Jessicy Parker snily i milióny televizních divaček.

Sex ve městě už ovšem patří do historie a společně s ním i dva celovečerní filmy inspirované kultovním seriálem. Ze čtveřice rozverných kamarádek jsou už dávno dospělé ženy a recept na elixír mládí nezná ani Chris Noth, který v Sexu ve městě vystupoval jako ideální muž s nebezpečným charizmatem a tučným bankovním kontem.

S přibývajícím věkem se ovšem počet jeho obdivovatelek výrazně ztenčil a v době, kdy mu táhne na šedesát, už jeho osobní kouzlo značně vyhaslo. Na udílení National Television Awards v Londýně Christ Noth rozhodně nepůsobil jako lamač ženských srdcí, ale spíš jako stárnoucí pán, do jehož náruče se nikdo příliš nehrne.

Starý mládenec Chris Noth našel životní partnerku až v pozdním věku a teprve před dvěma lety se oženil s herečkou Tarou Wilson. O 28 let mladší partnerka s ním má ovšem už šestiletého syna Oriona.

Reklama

Další články

Načítám