Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá dcera Davida Hasselhoffa, začínající herečka a nejspíš i aspirující modelka Hayley Hasselhoff, se v polovině února chystá vyrazit vstříc přehlídkovému molu. Na módní show v rámci alternativní součásti týdne módy v Londýně bude předvádět oblečení pro plnoštíhlé dámy a své nové role se nemůže dočkat. Hayley totiž dlouhá léta bojuje proti kultu štíhlosti.

Hubnout na molo tak kyprá blondýnka rozhodně nebude, naopak se snaží dosáhnout toho, aby se do módy více dostaly ženy s BMI nad 18, což platí za zdravou hodnotu. Většina modelek je přitom svou vahou hluboce pod tímto číslem.

Onen velký den pro Hayley nastane 15. února a téměř s jistotou může počítat i s podporou otce Davida, který se v Británii seznámil se svou letitou partnerkou Hayley Roberts.

Hayley se v Hollywoodu rovněž snaží, stejně jako otec a matka Pamela Bach, prosadit u filmu. Dosud má za sebou roli Amber v sérii televize ABC s názvem Huge. Se svou sestrou Taylor Anne účinkovala v roce 2010 také v reality show The Hasselhoffs. Žije střídavě v USA a Paříži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám