Hlavní obsah
Článek

Z reality show VyVolení sice Lucka odešla s prázdnou, ale to ji neodradilo od jejího snu. Vlastními silami buduje psí cvičiště a při této činnosti ztrácí jedno kilo za druhým.

Pohodlný život ve vile se nepříznivě podepsal na Lucčině postavě, ale její tuková zásoba už je pryč. Běhání s jejími psími miláčky jí vrátilo původní míry, a tak se exVyVolená nestydí ani sundat kalhoty. Svým pozadím a stehny bez zimní tukové výbavičky se pochlubila fotkou ze zbrusu nové toalety, kterou se rozhodla sama vyzkoušet.

Její představy o výcvikovém středisku se pomalu zhmotňují a Lucka je nadšená z toho, že může nabídnout lepší servis. „Ode dneška čůráme, myjeme si ruce a natáčíme vodu pejskům do mističek,“ nešetřila nadšením.

Na vybudování cvičiště chtěla Lucka použít výhru z VyVolených, ale tu si odnesl Vladko, a tak si musí pomoci sama. „Pomaličku to dávám do kupy. Malovali jsme, pokládali koberce a máme už i záchod a umyvadlo. Vše za pomoci rodiny a lidí, kteří mi dobrovolně pomáhají,“ řekla nám Lucka o svém projektu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám