Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská herečka Charlize Theron je v poslední době zmiňována ve spojitosti s kolegou Seanem Pennem, jejichž románek se stává veřejným tajemstvím. Exmanžel Madonny ovšem zná i její dosti nereprezentativní podobu.

Když se Charlize po ránu vydala běhat bez líčení a s kapucí na hlavě, po její kráse nezbylo ani památky. S vizáží psychopatického vraha se objevila v podzemních garážích v Los Angeles, kde to na první pohled vypadalo, že se zde natáčí pokračování thrilleru Zrůda, který Charlize Theron před deseti lety zajistil Oscara.

Tato uznávaná herečka se však mění jako chameleon a během několika hodin ze sebe dokáže opět udělat atraktivní ženu. Důkazem toho jsou její fotky z nedávné akce na podporu Haiti, kterou shodou okolností pořádal Sean Penn.

Hollywoodské hrdličky spolu byly v závěru roku přistiženy na společné dovolené na Havaji, a tím jejich sbližování neskončilo. Charlize a Sean společný poměr sice ještě nepotvrdili, ale před pár dny spolu byli k vidění v losangeleském supermarketu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám