Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglická modelka a herečka Kelly Brook (44) má tělo, za které ji muži zbožňují a ostatní kolegyně nesnášejí. Zatímco ona se může chlubit ‚vším pravým‘, většina podobně tvarovaných dam si musela pomoci jinak. A tak o ní například Katie Price prohlásila, že je tlustá bachyně. Kelly to však vzala s nadhledem a pány o své dary přírody ani nadále neochuzuje. Jenže ve středu se jí odvaha trochu vymkla kontrole...

Celebrity se pořád ne a ne naučit jednoduchou rovnici: černá látka + blesky fotoaparátů = rentgen. Pokud látka není dvojitá či silná, je dokonale vidět pod ni. A jelikož je podprsenka pod společenské šaty prohřeškem, na který už si netroufne snad žádná slavná tvář, je jasné, jak tohle musí dopadnout. Kelly to však během předávání National Television Awards 2014 v londýnské O2 Areně dovedla k dokonalosti. Její vnady tak nyní na fotografiích září na dálku.

Dalo se čekat, že britská média na brunetce nenechají nit suchou. Na červeném koberci je prý něco takového nepřípustné a čtyřiatřicetiletá hvězda pořadu Celebrity Juice Star se prý dopustila výstavního módního trapasu. Zmínit autoři neopomněli ani rozparek tak vysoký, že se několikrát musela ujistit, že nevyčuhuje i to nejintimnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám