Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dosud si od Ivety Bartošové (†48) každý její poskok nechal vše líbit, včetně urážek a mediálních nesmyslů, které na jeho adresu vždy po konci spolupráce stihla bývalá princeznička českého šoubyznysu vyplodit. Tentokrát se ale přepočítala. A pokud bude zrovna střízlivá, bude se muset zodpovídat ze svých dosavadních skutků. „Podal jsem na ni trestní oznámení pro pomluvu. Jestli je pro její mozek normální, když člověka veřejně pomluví, že ji nechával o hladu, a navíc měl v plánu prodat ji na orgány, tak je mi jí líto. Ale chci, aby policie podobným nesmyslům už zamezila,“ svěřil se Super.cz oznamovatel.

Tím není nikdo jiný než italský hrabě Domenico Martucci (47). Ten si patrně v italské Peschici nemůže dopřát mladší lahůdku s křehčím masem, a proto dle názoru Bartošové měl spřádat plány, jak prý nebohou pěnici rozporcovat a rozprodat na součástky.

Zpěvačku při jejím duševním stavu asi nenapadlo, že za její játra by ještě musel platit a ani další části jejího těla nejsou zrovna v takovém stavu, aby se na nich dalo tržit…

„I když si třeba pan Macura myslí něco jiného, já rozhodně nejsem přesvědčený o tom, že je Iveta něčí loutka. Je svéprávná a měla by si uvědomit, co o kom říká do médií. Tím, co o mně řekla, mě neskutečně pošpinila. A to si nenechám líbit,“ dodal Martucci, který podal trestní oznámení i na Josefa Rychtáře za posílání opileckých výhrůžných zpráv.

Pěnice sice na podzim čile komunikovala s médii, podle našich informací je ale bohužel v současnosti v takovém stavu, že by dal kloudnější větu dohromady i medvěd brtník nebo Luděk Sobota ve své nejlepší koktající fázi.

Reklama

Další články

Načítám