Hlavní obsah
Článek

Lucii Králové (42) konečně mohou začít znít svatební zvony! Tahle modelka s obřími přednostmi už je slyší drahnou dobu, nicméně kvůli odvolání manželky jejího přítele Jiřího Šlégra (52) Kateřiny Šlégrové proti původnímu rozsudku o rozvodu z důvodu údajného porušení jejích Ústavou zaručených práv k definitivnímu rozdělení manželství hokejisty došlo až ve středu.

Ke Krajskému soudu v Ústí nad Labem se podle zpráv přímo ze síně dostavili oba dnes již bývalí manželé. „Klientka se odvolala nikoliv z důvodu, že by dál chtěla udržet již déle rozbité manželství, nelíbily se jí ale zásadním způsobem důvody k ukončení manželství, které soudu poskytl její muž,“ rekapitulovala situaci v soudní síni právnička Šlégrové.

Hokejista a bývalý politik prý vysvětloval, že konec v politice a ukončení hokejové kariéry se nelíbilo jeho ženě, a to prý mělo být pravou příčinou rozpadu manželství.

To Šlégrová u soudu zásadně odmítla. „Ve skutečnosti šlo o manželovy časté nevěry a pět let trvající mimomanželský poměr,“ vysvětlila. Sám Šlégr se prý následně vyjádřil slovy, že ho mrzí, jak jeho manželství dopadlo, avšak podotkl, že dnes již má jiný fungující partnerský vztah.

Podle našich informací se ani jedna ze stran sporu nebude odvolávat, a rozsudek tak patrně vstoupí v platnost. Nyní Šlégrovy ještě čeká bitva o výživné na exmanželku a hlavně o majetek. Hokejista vydělal za svou kariéru stamilióny korun, své bývalce ale nabízí jen směšných pět miliónů. Za exmanželi je také již soud, který svěřil dceru páru Jessiku do péče otce.

Reklama

Další články

Načítám