Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo může mít tohle na svědomí? Věřte, že na Caře Delevingne se nevyřádil žádný začínající návrhář, ale samotný módní guru Karl Lagerfeld. Jednadvacetiletá anglická topmodelka a múza mnohých fotografů se možná těšila, jak na přehlídce oblékne svatební šaty, ale do půvabné nevěsty měl její look daleko. Na Caře se nevyřádil jen Lagerfeld, ale také kadeřníci a vizážisté. Takovou zmalovanou nevěstu s podivnou vlasovou kreací z ptačích per by u oltáře nejspíš nechtěl najít žádný ženich...

Přehlídka značky Chanel, kterou Lagerfeld jako její hlavní designér navrhoval, se konala v úterý během pařížského týdne módy ve výstavním pavilonu Grand Palais. Při předvádění kolekce pro jaro a léto 2014 byla Cara jako nevěsta, připomínající Natalii Portman v Černé labuti, zlatým hřebem večera, s níž návrhář v závěru show přišel pozdravit účastníky akce.

Velice podobné netradiční účesy měly i ostatní dívky. Domnělá inspirace Labutím jezerem v závěrečném defilé však byla mylná. „Modelky scházely dolů jako Popelky v moderním pojetí. Ani nebyly potřeba střevíčky ze skla,“ konstatoval Lagerfeld.

Reklama

Další články

Načítám