Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Před třemi lety patřili k nejkrásnějším párům světového šoubyznysu, ale dnes je všechno jinak. Britney už dávno randí s někým jiným a o svého ex by ani neopřela kolo.

Jason Trawick se ke zpěvačce dostal jako její agent. V roce 2010 s ním však ukončila profesní spolupráci, aby mohla plně propuknout jejich společná láska. Ta trvala téměř tři roky a Britney měla k Jasonovi tak blízko, že se s ním dokonce i zasnoubila. Tehdy ovšem vypadal úplně jinak než dnes.

V minulosti byl Jason pro Britney atraktivním protějškem a jejich fotky pravidelně plnily společenské magazíny. Zamilovaný páreček se spolu objevil dokonce ve videoklipu k hitu Britney Criminal, v němž Trawick vystupoval jako sexy chlap, jehož jí záviděla nejedna fanynka.

Přesně před rokem však došlo k rozchodu a s Jasonem to šlo z kopce. Po odloučení se jejich cesty rozdělily, a zatímco Britney je pravidelně k vidění v teplácích při běhání, její ex zvolil pohodlný život, což se nepříznivě projevilo na jeho postavě. Spears, která randí s právníkem Davidem Lucadem, si může pogratulovat k úspěchu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám