Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová a celá její rodina zažívá velmi těžké chvíle. Zpěvačka nedávno přišla o svou mladší sestřičku Elišku.

Smutek se Kamila rozhodla léčit prací a pustila se do natáčení klipu k písni Je to hřích. Právě během toho se se smutnou zprávou svěřila. „K této písni mám osobní hluboký vztah, hledala jsem v ní odpověď na otázku života a smrti, se kterou jsem se nedávno setkala téměř tváří v tvář. Když jsme tuto píseň natáčeli ve studiu, zemřela mi sestra Eliška a ve mně to zanechalo mnoho otevřených otázek. Všechny mé pocity se v té písni odráží,“ řekla se slzami v očích Kamila.

Natáčení videoklipu, který režíroval Vašek Noid Bárta, Kamila vzala také velmi osobně, všichni ze štábu byli doslova šokováni prožitkem, který v každém natáčeném obraze předvedla.

Před kamerou jí sekundovala Noidova přítelkyně Gábina Dvořáková. „S Gabčou se známe již dlouho. V příběhu klipu „hledám“ svoji sestru, a jak všichni okolo říkají, jsme s Gabčou podobné typy. Takže jsem neváhala, Gábina byla jasná volba,“ vysvětlila zpěvačka svou volbu.

A protože klip i píseň souvisí s Kamilinou rodinou, Noid se rozhodl, že se to musí natočit tam, kde je Kamila doma. V neděli 19. ledna se tedy všichni sjeli do Rtyně. „Kamilka je moje láska, potkali jsme se při muzikálu Aida a je to úžasný, moc hodný člověk s duší, to se dnes už nevidí. V klipu jsme společně našli to, co Kamilka hledala, bylo na ní vidět, že to vše opravdu velmi niterně prožívá,“ řekl Noid.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám