Hlavní obsah
Článek

Pamatujete na zpěváka Jaroslava Parčiho? Tenhle mladík, jenž se účastnil hned dvou řad Talentu a třetí české SuperStar, má za sebou krušné partnerské období. Muž, jenž Super.cz nedávno přiznal svou orientaci na muže, se sice má už za pár dní registrovat se svým novým přítelem Vaškem, radost mu ale podle jeho slov kalí expřítel. „Snaží se mě zničit a pošpinit před snoubencem,“ zlobí se Parči.

„Je to zmetek. Zůstaly po něm jen dluhy, ale dovoluje si mě osočovat. Rozešli jsme se už před víc jak dvěma lety, ale neustále mi píše výhrůžné esemesky, v nichž mě uráží. Už v našem vztahu jsem trpěl ponižování, ale tohle je už příliš. Zlatokopáč, co se sám vždy k někomu přilepí, aby mu platil splátky na auto, poplatky za fitness nebo za něj uhradil nájem, o mně rozhlašuje, že využívám Vaška kvůli bydlení,“ kroutí hlavou Parči.

Ten nyní lituje, že nedal na rady svých kamarádů, kteří ho před údajně pravou tváří jeho bývalého varovali. „Byl jsem slepý láskou k němu. Jednoho dne mě sprostě vykopl z bytu, a tím to pro mě skončilo, i když mi po něm zbyly dluhy asi za sto tisíc korun. Ale když zjistil, že jsem si začal se svým současným přítelem, spustila se lavina narážek na mě. Prý jsem špína a že se do registrovaného partnerství ženu jen proto, abych získal Vaškův byt. A že se mám přihlásit do Bohnic,“ tvrdí Jarda.

Tomu prý expřítel na dluhy nepřispívá, naopak ho kvůli nim údajně pomlouvá. „Teď už má jiného pána na peníze, tak by člověk čekal, že dá pokoj, ale to on ne. Ale mě nezastaví,“ dodává Parči, který chce v létě pokřtít nové album.

Reklama

Další články

Načítám