Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na vrcholu se dnes bez svlékání udrží málokterá zpěvačka. Takovou výjimku představuje například Adele, u které se laciné obnažování ani neočekává. Udržet krok s takovými koketami, jako jsou Miley Cyrus, Lady Gaga či Nicki Minaj, chce hodně kuráže, a tak se k čím dál odvážnějším činům odhodlávají i ostatní zpěvačky. Podívejte, v čem například o víkendu pózovala fotografovi Nicole Scherzinger (45).

Porotkyně X Factoru a frontmanka skupiny Pussycat Dolls se kromě několika variant sexy šatů a overalů odhodlala během nedělního focení v kalifornském Sunlandu vtěsnat i do modelu, který jako by si vypůjčila od mladší kolegyně Miley Cyrus. Černobílé plavky vykrojené až k pasu v dolní polovině jejího těla nenechaly moc prostoru pro představivost.

Podobné kousky si poslední dobou s oblibou obléká Cyrus nejen na koncertní pódia a bývá za ně hojně kritizována. Například červené vyříznuté plavky z focení s Terrym Richardsonem jí už nikdo neodpáře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám