Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svěží padesátnice Michaela Dolinová (60) mnohdy budí značné pohoršení módních kritiků svými diblíkovskými modely a plný počet kladných bodů si od nich nevysloužila snad nikdy. A to ji ještě neviděli s novou image.

Míša se rozhodla, že si pořídí stejnou hřívu jako podobně stará kolegyně, americká herečka Jane Seymour, slavná představitelka titulní role v seriálu Dr. Quinnová. Nebylo to ovšem jen tak z plezíru, ale kvůli nové roli. Bude hrát totiž roli královny v muzikálu Divadla Hybernia s názvem Sněhurka a sedm závodníků, pro kterou se prý dlouhé kadeře hodí.

Když s prosbou přispěchala ke svému kadeřníkovi, naštěstí si věděl rady a Míše doporučil, aby se na trvalé prodloužení vlasů vykašlala a vymyslel alternativní řešení. „Vlasy jsme prodloužili způsobem, který je nepoškozuje. Použili jsme připínací vlasy, kterými si Michaela může účes prodloužit, kdykoliv to bude chtít," prozradil nám. Tak jsme zvědaví, na jakém večírku ji s novým účesem potkáme, protože ho určitě bude chtít předvést nejen v divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám