Hlavní obsah
Článek

V novém kalendáři, který nafotila, ukazuje Miss Earth Tereza Fajksová (34) zatím nejvíc ze svého těla, co kdy byla ochotná. "Jsem tak vychovaná, myslím, že se mi daří být slušná holka. Moje babička by to ani jinak nepřežila. Pro ni jsou i ti, kdo mají piercing nebo tetování, závislí narkomani," svěřila Super.cz.

Byla by vůbec někdy ochotná jít do aktů? "Jak se říká, nikdy neříkej nikdy, ale musel by to být dobrý fotograf, muselo by to být krásně nasvícené a vlastně by nesmělo být nic vidět," rozhodně neplánuje odvážné focení Tereza.

"Já si u kalendáře vybírala fotky, které právě moc odvážné nebyly, bylo to maximum, co jsem byla ochotná fotit. Stejně tak holky Simona Dvořáková a Kristýna Svobodová, které se pak dostaly do finále České Miss, takže si myslím, že u nich je vše v pořádku," dodala, když jsme se ptali, jestli náhodou jmenované dvě protagonistky kalendáře na křest nedorazily právě z důvodů, že bylo třeba focení nějak přes čáru.

"Holkám, které teď odlétají na soustředění na Mauricius, držím palce, obě jsou to moje favoritky a všem holkám přeju, aby se jim dařilo. Je to boj, spousta odříkání a doufám, že se jim to povede a že si to užijí," uzavřela Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám