Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdejaká žena ve středním věku by Marii Rottrové (82) mohla závidět její postavu, kterou se zpěvačka na koncertech nebojí dát na odiv. Lady soul nám prozradila, že za jejími křivkami stojí zdravý životní styl a střídmost v jídle.

„Nekouřím, nepřeháním to s alkoholem a střídmě jím. Ráda a hodně vařím na olivovém oleji, toho si dopřávám opravdu hodně," prozradila Super.cz Rottrová.

Zpěvačka sází nejen na kvalitní a vhodně dávkovanou stravu, ale také na pohyb. „Začala jsem cvičit pilates. Teď v prosinci, když jsem měla vánoční koncerty, tak jsem to přerušila. Chystám se ale znovu cvičit," řekla nám na prezentaci nové kolekce luxusní bižuterie Rottrová. Pilates je přitom metoda, která dá člověku pořádně zabrat a vyžaduje hodně sil.

Zajímalo nás, jestli má zpěvačka svého osobního trenéra, který dochází k ní do domu, nebo zda navštěvuje studiové hodiny jako většina smrtelníků. „Cvičím skupinově a vůbec mi to nevadí, chodí nás tam asi deset ženských. Předcvičuje tam paní, která byla dřív baletkou a nyní se přeškolila na pilates. Je to skvělé, mám to deset minut pěšky od domova," libuje si Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám