Hlavní obsah
Článek

Newyorčané teď hovoří o butiku American Apparel na Lower East Side na Manhattanu o dost víc, než je to u podobného řetězce s oblečením běžné. Ve výkladní skříni se objevily tři dámské figuríny ve spodním prádle s krajkou. To by nebylo nijak zajímavé, kdyby nebylo na první pohled zcela evidentní, že plastové dámy mají pubické ochlupení.

„Výkladní skříň obchodního řetězce obsahující manekýny s pubickým ochlupením, které vyčuhuje z krajkového prádla, způsobila obrovskou šuškandu po celém New Yorku,“ píše list New York Daily News.

Proč se vedení butiku rozhodlo umístit do spodního prádla všech tří manekýn chlupy, se už ví. Jedná se o oslavu přirozené krásy. A navíc manekýny budou k vidění několik týdnů, instalace je totiž zasvěcena svátku svatého Valentýna.

Možná majitele butiku inspirovala nová knížka Cameron Diaz, která obhajuje zahrádku na pubické kosti s tím, že je jakousi drapérií skrývající překvapení. Hollywoodská herečka ženy varovala, aby se ochlupení mezi nohama nezbavovaly laserem natrvalo.

„Značka American Apparel je společností, která oslavuje přírodní krásu a valentýnská instalace na Lower East Side bude takovou krásu oslavovat i nadále,“ uvedl mluvčí společnosti pro televizi ABC.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám