Hlavní obsah
Famous
Článek

Ochranka Justina Biebera (30) dostala vyhazov. Přestože několik let po celém světě věrně držela hysterické fanoušky a paparazzi dál od těla devatenáctileté kanadské hvězdy, teď si musí hledat jiného klienta. Jmenovitě bodyguard Dustin Folkes totiž vyjádřil obavy, že se Bieber ufetuje. A zpěvákův manažer Scooter Braun ho za to vyrazil i spolu s jeho kolegy.

„Dustin se pohádal s Justinovým manažerem Scooterem, když se mu snažil pomoci s Justinovým chováním. Dustin a jeho společnost byli vyhozeni z Justinovy ochranky, protože se snažili zasáhnout. Dustinova společnost hlídala Bieberův dům čtyřiadvacet hodin denně v dvanáctihodinových směnách, aby zajistila, že se jeho kamarádi nedopustí něčeho nepatřičného a nezpůsobí chaos. Bez ochranky, která jediná skutečně dbala na to, aby se Bieberovi nic nestalo, se věci v domě vymykají kontrole,“ píše Radar Online.

Kanadský zpěvák před několika dny vyházel dvacítku vajec na sousedův dům. Policie kvůli tomu dostala povolení k domovní prohlídce a objevila u něj na stole velké množství kokainu. Bieber je zatím vyšetřován. Hrozí mu však několikaleté vězení, pokud bude uznán vinným ze záměrného vandalismu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám