Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Hollywoodu se už nějaký čas šušká, že kolegové z natáčení dramatu Camp X-Ray Kristen Stewart (34) a Lane Garrison (33) si nerozuměli jen před kamerou, ale i za ní, a to dokonce natolik, že je nyní pojí intimní vztah. Dosud sice informaci ani jeden z nich nepotvrdil, a ani se jako pár neukázali na žádné společenské akci, ale v jejich okolí se nová láska skloňuje ve všech pádech.

Snímek, jenž napsal i režíroval Peter Sattler, se koncem minulého týdne promítal na festivalu Sundance, kam Kristen a Lane dorazili společně. Na tom by sice nebylo nic divného, když oba ve filmu vystupují, ale podle očitých svědků to mezi nimi pěkně jiskřilo.

Garrison si v minulosti zahrál například v seriálech Útěk z vězení či Night Stalker či v životopisném snímku Šílený o kytaristovi Hanku Garlandovi. Kristen hrála v sérii Twilight, Světě podle Mallory či ve Sněhurce a lovci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám