Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejenže nám celebrity pomalu přestávají stárnout, ale také nám zázračně a rychle hubnou před očima. Ale víme, čím to je? Nebo to jen tušíme?

Celebrity zatajují a mlží

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úbytek kilogramů je jedním z nejčastějších novoročních předsevzetí a častým tématem po Novém roce. Známý americký deník se však tímto tématem zabýval z úplně jiného pohledu. Špičkoví lékaři předních estetických klinik se v něm vyjadřovali k tomu, které celebrity podstoupily liposukci nebo estetickou změnu. V článku padala jména jako Demi Moore, Naomi Campbell, Beyoncé, Jennifer Lopez či třeba Britney Spears. Většina celebrit však tyto zákroky popírá. Odborníci přiznali, že je dnes mnohem jednodušší i takový zákrok, jakým je liposukce, skrýt a dobře utajit. A to právě díky moderní liposukci.

Hubená postava do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová liposukce SlimLipo. To je ona liposukce, která zazněla z úst lékařů nejčastěji. V současnosti nejmodernější forma liposukce, kterou medicína nabízí. To je přesně ten případ, kdy už 2. den můžete nosit o 3 konfekční velikosti menší šaty a být ve formě, tak aby nikdo nic nepoznal. A vzhledem k tomu, že nevyžaduje ani pobyt v nemocnici či na klinice, je pro novináře a paparazzi již těžší vystopovat důkazy. Navíc, jak odborníci vysvětlili, SlimLipo je doposud jediná liposukce, která se díky technologii 2 v 1 vypořádá i s kůží po úbytku tuku. Ta se vypne a snadno tak přilne zpět. V praxi to znamená, že nezůstanou ani žádné projevy povolené pokožky nebo kožních převisů po zmizení tuků jako u jiných liposukcí. A tak se neprojeví ani pod drobnohledem kamer papparaziů a novinářů. Není náhodou, že v Česku a na Slovensku tento zázrak, kterým laserová liposukce SlimLipo bezesporu je, naleznete právě na Klinikách YES VISAGE, kde si celebrity, tedy ty české a slovenské, podávají dveře.

Nejoblíbenější liposukce celebrit i v Česku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zeptali jsme primáře MUDr. Miroslava Krejči Ph.D., čím je SlimLipo tak výjimečné. "Laserová liposukce SlimLipo je skutečně v současnosti hit mezi liposukcemi a je o ni opravdu veliký zájem. Díky dostupnosti však tato liposukce určitě není jen výsadou celebrit. Oproti ostatním formám liposukce klienti nejvíce oceňují její jednoduchost, minimální invazivnost a rychlý ambulantní zákrok bez nutnosti hospitalizace a celkové anestezie. Obrovským plusem je samozřejmě také působení samotného laseru na pokožku, která se zpevní a přilne. SlimLipo je tedy opravdu liposukce šetrná, bezbolestná a komfortní, která vás nevyřadí z běžného života, a je tak tedy i jednodušeji utajitelná. Málokdo také ví, že řešit touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna například také paže nebo třeba podbradek a dvojitou bradu," vysvětlil nám primář Kliniky YES VISAGE.

Kdo liposukci přiznal?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Těch, kdo by v Česku liposukci přiznali, mnoho není. Jedna z mála osobností, která liposukci SlimLipo přiznala, je třeba bývalá hlasatelka Marie Tomsová. Mnohem častěji celebrity přiznají neinvazivní formy hubnutí. Tou nejoblíbenější je u nás i ve světě kryolipolýza Coolsculpting patentovaným přístrojem Zeltiq. "Jedná se o zcela neinvazivní metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoliv zásahu do pokožky. Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. V Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě, ve všech těchto městech provozuje tuto patentovanou technologii pouze naše Klinka YES VISAGE a využilo ji zde již také mnoho celebrit," vysvětlil nám MUDr. Pavel Boček. Mezi těmi, kteří si takto k hubenější postavě pomohli a netají se tím, je například topmodelka Simona Krainová, herečky Kateřina Brožová a Alice Bendová, Miss Kateřina Sokolová nebo Eliška Bučková a další.

Krása v rukou profesionálů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na Kliniku YES VISAGE však celebrity nechodí pouze za štíhlou postavou. Klinika se kromě estetické medicíny specializuje také na estetickou a rekonstrukční chirurgii s plným rozsahem nejmodernějších plasticko-chirurgických zákroků. Změna, která je vidět, ale která působí přirozeně, to je krása z rukou profesionálů kliniky pod vedením mezinárodně uznávaného specialisty a předního plastického chirurga s léty praxe MUDr. Miroslava Krejči, Ph.D. A pak také moderně vybavená klinika, diskrétní individuální přístup, nadstandardní péče a komplexní řešení s důrazem na bezpečnost a šetrnost pro klienta. To jsou důvody, proč se Klinika YES VISAGE těší velké důvěře klientů včetně veřejně známých osobností a celebrit.

Proměna zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte se hýčkat jako celebrity. Soutěžte o proměnu s Klinikou YES VISAGE dle vašeho přání. Podrobnosti naleznete na webu kliniky.

Další články

Načítám