Hlavní obsah
Článek

Vyholování postranní části hlavy, s nímž se před časem vytasila Rihanna (36) a které se před dvěma lety stalo doslova hitem po celém světě, ještě nejspíš neodzvonilo. I když má tento punkerský sestřih největší boom za sebou a spousta jeho nositelek si nechává podholené vlasy opět narůst, herečka Natalie Dormer s ním přišla na sobotní předávání SAG Awards v Los Angeles.

Jednatřicetiletá anglická herečka, která na sebe nejvíc upozornila rolí Anny Boleynové v seriálu Tudorovci a před časem rovněž ztvárněním postavy Margaery Tyrellové ve Hře o trůny, rozhodně netroškařila a šla dohola na téměř celé levé straně hlavy.

Aby ještě podtrhla svou odvahu, na levé ucho zvolila výrazný šperk. Na předávání cen se objevila, aby podpořila film The Hunger Games: Mockingjay - Part 1, v němž získala jednu z vedlejších rolí. A právě kvůli tomuto natáčení prý musela jít část její hřívy dolů. „Ostříhali mě při natáčení Mockingjay a já to miluji! Měla jsem trochu obavy, ale byla jsem nadšená,“ prozradila Dormer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám