Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejrušnějším místem s nejvyšší koncentrací celebrit bylo v sobotu večer losangeleské Shrine Auditorium, kde se konal jubilejní dvacátý ročník Screen Actors Guild Awards (SAG). Jak už bývá poslední dobou zvykem, jednou z oceněných se stala i mladinká herečka Jennifer Lawrence (23), jež sklízí od loňska jeden úspěch za druhým. Její doprovodné grimasy však stojí za pozornost možná ještě víc než skutečnost, že si doma může k Oscarovi, dvěma Zlatým glóbům a mnoha dalším cenám vystavit další kousek.

Jednačtyřicet centimetrů vysokou sošku nahého herce z bronzu si Lawrence přišla převzít spolu s kolegy za nejlepší filmové obsazení ve filmu Špinavý trik. Zvolila k tomu až na zem dlouhou černou róbu, posetou flitry, od značky Dior.

Zatímco v té minulé od stejné značky z nedávného předávání Zlatých glóbů se dočkala spíše posměchu a parodií na internetu, tentokrát si ze sebe raději rovnou udělala legraci sama, když řekla, že jí šaty splácly prsa tak, že jí lezou ze stran ven a dělají jí tlusté podpaží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám