Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák Tomáš Klus (37) si naplno užívá exotickou dovolenou v Dominikánské republice. Obklopen svými nejbližšími, manželkou Tamarou a dcerou Josefínkou, si na sluncem zalité dovolené připadá jako v ráji.

Zpěvák, který předloni porazil Karla Gotta v anketě Český slavík, se už pochlubil fotkou, na které s Josefínkou dovádí v mořských vlnách.

A protože je to velký sportovec, který se v minulosti aktivně věnoval modernímu pětiboji, bez sportu si dovolenou neumí představit. Tentokrát se Klus zhlédnul v surfování. Soudě podle fotky, jíž se pochlubil na sociální sítí, si Klus počíná jako starý mořský vlk.

Jeho zápolení na surfu ve vlnách Karibiku se sluncem za zády nelze nezávidět. Klus na několikaměsíční dovolené nabírá síly a inspiraci pro nové písničky a koncerty, které jsou v jeho osobitém podání nezapomenutelné. Fanoušci se tak jistě mají opět na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám