Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco dnes "konečně" začalo v Čechách sněžit a blíží se mrazy, topmodelka Simona Krainová (51) si užívá tepla v Americe na slunném Miami. Dovolenou dostala od svého manžela Karla Vágnera jako dárek k Vánocům. Simona se pyšní luxusní postavičkou a nebojí se ji ukázat.

A pozor, tohle není dílo Photoshopu. Simona na sociální síť svým přátelům vystavila fotku, kterou fotil její manžel mobilním telefonem. A není nijak upravována. Krainová letos oslavila čtyřicáté narozeniny a sama přiznala, že v úplné formě zdaleka není.

"Ale budu. Rozhodla jsem se, že se o sebe začnu víc starat, budu o sebe pečovat a začnu pravidelně cvičit. To by bylo, abych nedocílila toho pekáče buchet na břiše, co má Dara Rolins," řekla Super.cz s úsměvem Krainová.

Jestli tedy tato postava je teprve předvojem, máme se na co těšit. Co dokonalejšího nám chce Simona předvést? Vždyť ve čtyřiceti a po dvou dětech nemá na sobě ani známky celulitidy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám