Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hana Kynychová (56) tvrdí, že sama se nejlépe cítí v teplákách, takže je pro ni volba oblečení na takovou událost, jakou byl ples v brněnském Mahenově divadle španělskou vesnicí. "Chtěla jsem ukázat nová prsa, tak jsme o výběr poprosila stylistu," svěřila Super.cz.

Ten se toho tedy rozhodně nebál a vybral jí šaty, pod nimiž prý sice měla kalhotky, i když to tak v průsvitech na bocích nevypadalo, ale hlavně žádnou podprsenku. Dekolt z průsvitné černé látky ovšem odhaloval mnohem víc, než u ostatních dam v sále, celou vrchní část dvorců, což už je na ven trochu moc.

Hanka ale vypadala spokojeně. S novými ňadry jí opět stouplo sebevědomí a všem takovou investici doporučuje. "Silikony jsem měnila po dvanácti letech. Pět šest let vypadaly dobře, pak ale přišlo těhotenství a kojení, i když krátké, to prsa poznamenalo. Každému říkám, že tenhle výdaj sice není malý, ale vyplatí se a udělá radost," uzavřela. Jestli tedy byla chodící reklamou svého plastického chirurga, tak se jí to opravdu povedlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám