Hlavní obsah
Článek

Když se ostatní dámy dozvěděly, že společnicí u stolu a hlavně tanečnicí pro úvodní tanec brněnského Plesu v opeře bude Jana Doleželová (42), mnohé zaskřípaly zuby. "Proč zrovna ona? Dobře, byla jednou ve StarDance, ale vypadla po třetím kole. A ani není z Brna," zněly názory.

Padaly i návrhy, kdo by ji mohl nahradit. "Třeba Tereza Fajksová (34), byla Miss Earth a navíc je z Brna. Těch pár koleček walztu by taky zvládla," rozčilovali se místní patrioti. Nic už s tím ale udělat nemohli, a tak jen žárlivě pozorovali, jak se představitel Tarzana nebo Highlandera k brunetce na parketě má.

Zpočátku byl jeho krok trochu nejistý, pohyb nohou připomínal obkročák, jak se bál, aby jí nepodupal střevíčky, ale pak se dostal do rytmu a zvládl to bez ztráty korunky. Jedinou dámou, která zvládla jeho náruč ještě vyzkoušet, byla operní diva Andrea Kalivodová, která byla nejprůbojnější. Další aspoň se slavným hercem aspoň zapózovaly na společný snímek. A kdo nestihl ani to, aspoň si na parketu zatančil se svým vlastním doprovodem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám