Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) se vrátil na místo činu. Po více jak měsíci se objevil v baru, ve kterém tekla krev. Sámer křitil v prosinci loňského roku v dolních prostorách baru charitativní diář a netušil, že zatímco on si užívá, nahoře teče krev.

Muži albánského původu napadli známého boxera, pobodali ho a ten skončil s vážnými zraněními v nemocnici, kde byl okamžitě uveden do umělého spánku a byl operován. Nakonec přišel o slezinu.

Sámer se nyní na stejném místě objevil znovu a přiznal, že strach vůbec nemá. Vypadalo to, že bez obav jsou i další celebrity, které 2. výročí baru slavily. "To, co se stalo, se může stát kdekoli, znám dýdžeje Uwu, který se o tenhle bar stará a vím, že má zařízenou naprosto skvělou ochranku a je to tady velmi bezpečné," řekl Super.cz Sámer.

"Ptal jsem se Uwi, jestli si mám vzít s sebou security, kterou na svých akcích mám s sebou často a ubezpečil mě, že tu má opravdu správný chlapy, kvalitní ochranku s detektorem kovu, takže nikdo se zbraní ani nožem neprojde," dodal Sámer, který na párty vyrazil s kamarádkou zpěvačkou.

"Čekají nás teď velké věci. Dostali jsme skvělou nabídku na angažmá v zahraničí, takže bychom měli na tři měsíce odletět do Dubaje. Hrozně se těším," dodal Sámer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám