Hlavní obsah
Famous
Článek

Nesmyslné příspěvky na Twitteru, útok vajíčky na souseda a kokain v domě. To jsou jedny z mnoha důvodů, proč teď příbuzní přesvědčují Justina Biebera (30), aby se šel léčit. Devatenáctiletý kanadský zpěvák totiž své chování nezvládá a má zcela evidentně problém se závislostí na omamných látkách.

Na konci minulého roku byl obviněn v Brazílii z ilegálního graffiti, a navíc si tam platil prostitutky. Na počátku tohoto roku vyházel na dveře domu svého souseda dvacet vajec. Pár jich hodil i po sousedovi. Když policie dostala povolení k domovní prohlídce u Biebera, našla na stole nemalé množství kokainu.

„Přátelé i rodina už mají opravdu strach, ale on nechce o léčebně ani slyšet,“ uvedl zdroj z Bieberova okolí pro Radar Online.

Že bere drogy, je z Justinova chování evidentní. Jeho příspěvky na Twitteru, emocionálně eskalované útoky na lidi v okolí a neschopnost jakékoli sebekritiky nasvědčují tomu, že slabé charakterové vlastnosti podporuje omamnými látkami.

Podle amerických médií má k ústavnímu léčení přesvědčovat Biebera i jeho bývalá přítelkyně Selena Gomez. Zatím jsou to pokusy marné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám