Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Erotika pro ni není žádné tabu, však také často zpovídá i známé české celebrity na toto téma. Moderátorka Štěpánka Decastelo (45), která se pyšní velmi mocným hrudníkem, tentokrát ale přesto všechny své příznivce překvapila, kam až zašla. Ve svém intimním video deníčku ukázala mužnou chloubu svého snoubence.

„Každý týden jsem měla za úkol lidem říct, co nového jsem se v sexu naučila nebo co jsem vyzkoušela. A protože mám partnera, jsem víc než zadaná, tak jsem to elegantně spojila. Nebyl proti. Úplné intimní detaily jsem nikdy neprozradila. Kromě toho, že jsem udělala odlitek jeho intimních partií, ale to asi nic není, že?“ řekla Super.cz se smíchem zrzavá kráska.

Ta se stává čím dál úspěšnější moderátorkou. Proč je o ni takový zájem? Že by za to mohla jen její vizáž a bujné vnady? „Myslím si, že by to mohlo být tím, že nejsem typická moderátorka, třeba působím uvolněně, jinak gestikuluju a neberu se moc vážně. Pro mě je to zábava. Když něco dělat nechci, nedělám to za žádné peníze. Proto se prací bavím,“ myslí si Štěpánka. Té teď ale paradoxně z nedostatku práce šplouchá na maják.

„Na podzim bylo toho moderování moc. Teď to mám naopak klidné. V lednu jsem pracovala jen dva dny a už mi z toho trošku hrabe. Už jsem zralá na terapii,“ dodala moderátorka na narozeninách Jarka Šimka, zpěváka a skladatele, s nímž spolu s novou ženou svého bývalého chotě Evou Decastelo často spolupracuje.

Reklama

Další články

Načítám